Με βάση:


Από τη σειρά:

  
Λέξη κλειδί:


 
 
 

Γνωρίζοντας τα τρόφιμα - Τροφογνωσία - Εμπορευματογνωσία

 
  Κυπαρισσίου Πάρις
Μαζαράκη Σταματία
Παπακωνσταντίνου Μαρία
Κατηγορία: Διοίκηση
Ημ. Έκδοσης: Αύγουστος 2005, Φεβρουάριος 2010
Αρ. Σελίδων: 257
Διάσταση: 24 Χ 17
Τιμή: 22,00 €
ISBN: 960-8382-04-1
 
Το βιβλίο «Γνωρίζοντας τα Τρόφιμα» παρουσιάζει με απλότητα και σαφήνεια όλες τις απαραίτητες γνώσεις τροφογνωσίας και εμπορευματογνωσίας που χρειάζεται όποιος ασχολείται ή σκοπεύει να ασχοληθεί με τα επισιτιστικά επαγγέλματα.
Οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί όροι αναλύονται με τρόπο που τους κάνει κατανοητούς από τους «μη ειδικούς» και σχετίζονται άμεσα με το κυρίως αντικείμενο του επισιτιστικού χώρου. Στο βιβλίο παρουσιάζονται όλες οι ομάδες τροφίμων, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φρεσκότητας, εποχικότητας, καθώς και οι τρόποι συσκευασίας, συντήρησης, ελέγχου και χρήσης τους.
Στα 18 κεφάλαια του βιβλίου καλύπτονται οι ακόλουθες θεματικές: Τρόφιμα – Θρεπτικές Ύλες, Μέθοδοι Επεξεργασίας και Συντήρησης Τροφίμων, Γάλα, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Νωπά Κρέατα, Πουλερικά – Αυγά, Κρεατοσκευάσματα, Αλιεύματα, Κονσερβοποιημένα Τρόφιμα, Κατεψυγμένα Προϊόντα, Σιτηρά ή Δημητριακά και προϊόντα τους, Φρούτα – Λαχανικά, Λίπη και Έλαια, Γλυκαντικές Ύλες, Αρτύματα – Μπαχαρικά, Ποιότητα και Ποιοτικός Έλεγχος, Συσκευασία, Αποθήκευση.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αναλυτικοί πίνακες
 

Φόρμα Παραγγελίας Βιβλίου

Δείτε σελίδες από το βιβλίο