Με βάση:


Από τη σειρά:

  
Λέξη κλειδί:


 
 
 

Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας

 
  Vincent Boué
Hubert Delorme
Κατηγορία: Επισιτιστικά
Ημ. Έκδοσης: Σεπτέμβριος 2010
Αρ. Σελίδων: 512
Διάσταση: 24,5 x 28 cm
Τιμή: 49,90 €
ISBN: 978-960-8382-23-7
 

Το βιβλίο Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας των συγγραφέων Vincent Boué και Hubert Delorme είναι ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000 κινήσεις, 200 τεχνικές, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες και περισσότερες από 150 συνταγές.

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύονται βήμα προς βήμα όλες οι τεχνικές της γαστρονομίας και στο δεύτερο τις βρίσκουμε να εφαρμόζονται μέσα από περισσότερες από 150 συνταγές. Παράλληλα, παρουσιάζονται συνταγές και μυστικά μεγάλων βραβευμένων Γάλλων chefs, ενώ τον πρόλογο του βιβλίου έχει γράψει ο διάσημος chef Paul Bocuse.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται πίνακες, γλωσσάρι και index για να διευκολύνεται η ανάγνωση και η εφαρμογή του.

Τέλος, μαζί με το βιβλίο προσφέρεται ένα DVD περισσότερης από 1 ½ ώρας, όπου παρουσιάζονται οι πιο λεπτές και απαραίτητες κινήσεις που χρειάζεται να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας ή όχι chef της κουζίνας!

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι η παγκόσμια γαστρονομία στηρίζεται στις βάσεις της γαλλικής γαστρονομίας, οπότε ένα τέτοιο βιβλίο δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός μάγειρα.

Η Εγκυκλοπαίδεια της γαλλικής γαστρονομίας αποτελεί τον πιο πλήρη οδηγό για κάθε σπουδαστή, επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάγειρα.

Καλή ανάγνωση!
Περιέχει DVD 1 ½ ώρας
 

Φόρμα Παραγγελίας Βιβλίου

Δείτε σελίδες από το βιβλίο